Tom handlekurv
HP ColorSphere toner
HP ColorSphere toner gir liv til dine mest lysende ideer gjennom å raskt og konsekvent skape fantastiske fargeutskrifter av toppkvalitet.
HP ColorSphere toner
Utskriftskvalitet
Skap kvalitetsdokumenter som blir lagt merke til med HP ColorSphere toner.
 • Få utskriftene til å skille seg ut med realistisk fotokvalitet og farger som skriker etter oppmerksomhet. HP ColorSphere toner gir langt flere fargenyanser enn eldre fargetonere. Bruken av avansert teknologi, blant annet jevnere størrelse på tonerpartiklene og nøysommelig utvikling av patenterte tilleggsstoffer, utvider din fargehorisont.
 • Utskriftene skinner med en jevn, høy glans og et dynamisk fargespekter. HP ColorSphere toner har et betydelig høyere glansnivå enn det man får med eldre fargetonere, takket være lavere smeltepunkt og forbedret fuser-teknologi som muliggjør uovertruffen flyt i utskriftsprosessen.
 • Få skarpe linjer, detaljerte bilder og enestående fotokvalitet. Partiklene i HP ColorSphere toner er mindre, rundere og jevnere, slik at tonerflyten blir bedre. Det resulterer i presisjonsplassering av tonerpartiklene, noe som gir høyere oppløsning.
 • Gjør dine forretningsdokumenter enda bedre med fantastisk fargegrafikk i fotokvalitet. Den nøyaktige sammensetningen av patenterte tilleggsstoffer i HP ColorSphere toner hjelper hvert eneste mikroskopiske partikkel å komme seg akkurat dit det skal på arket – noe som gir resultater av eksepsjonell kvalitet.
Pålitelighet
Dokumentene ser strålende ut fra første til siste utskrift med HP ColorSphere toner.
 • Få skarpe linjer, flotte farger og realistiske bilder i fotokvalitet fra den første utskriften til den siste. Patenterte tilleggsstoffer i HP ColorSphere toner er molekylært bundet til hvert tonerpartikkel, og hjelper til å skape utskrifter av konsekvent toppkvalitet – hver gang du printer.
 • Utskriftsresultater som består hver eneste test. HP ColorSphere toner er utviklet for å tåle de hardeste testingsforhold, med detaljerte analyser og presisjonsinstrumenter som sørger for at du får pålitelige, strålende farger.
 • Du kan være sikker på på at kvaliteten blir like bra hver gang, uansett hvor du er. HP ColorSphere toner bruker avansert teknologi til å utvikle en presis sammensetning av patenterte tilleggsstoffer, som sørger for at utskriftene blir like gode under alle forhold.
 • Få vakre resultater på et bredt spekter av HP papir. HP ColorSphere toner er laget for å passe med en rekke forskjellige papirtyper, slik at du får de flotteste utskrifter til et hvert bruk.
Produktivitet
Skriv ut raskere uten at det går ut over kvaliteten gjennom å bruke HP ColorSphere toner.
 • Fantastisk kvalitet i tillegg til raske utskrifter. HP ColorSphere tonerpartikler er bygget rundt en nanoskopisk vokskule, som er designet sammen med HPs kjeramiske fuser-teknologi slik at du får raskere utskrifter.
 • Raske utskrifter uten å skorte på kvaliteten. HP ColorSphere toner tilbyr økt ladningskapasistet og raskere smelting, slik at du får strålende utskrifter som er klare til å brukes med en gang.
HP Vivera blekk
HP Vivera-blekk er komplekse, patenterte substanser. Sammen med HPs fotopapir, står Vivera-blekket bak noen av de mest dramatiske nyvinningene som har skjedd innen termiske blekkutskrifter siden HP fant opp prosessen i 1979 – inkludert uovertruffen utskriftskvalitet og lysekthet.
HP Vivera blekk

Når du skriver ut fotografier eller bilder, gir HP Vivera-blekk deg klare, virkelighetstro farger og rike, mørke, nøytrale sortnyanser hver gang. Og det å skape slike resultater på hver eneste utskrift er ingen kunst – det er en vitenskap. Det er grunnen til at HP setter noen av sine klokeste hoder på jobben. HPs ingeniører og vitenskapsmenn er inspirert til å skape en blekksammensetning som øker detaljnivået og gir fantastiske, sprakende farger – og derfor velger de bare de mest overlegne ingrediensene. Resultatet er blekksammensetninger som kan blandes med hverandre med den høyeste presisjon, slik at man får konsistente utskrifter som gjengir virkeligheten på best mulig måte.

For fotografer betyr dette jevne overganger og nyanser, flotte highlights, skyggedetaljer og overbevisende hudfarger. For grafiske designere betyr det et vidt fargespekter med ultra-rene og ultra-presise detaljer, mens både bedrifter og private kan dra nytte av oppsiktsvekkende farger og sort tekst av laserkvalitet.

Fordi HP Vivera-blekk er helt fritt for urenheter, reduseres tetningen av skrivehodene dramatisk. Kombinasjonen av 100% rent blekk og HPs unike beskyttelsesstoffer gjør uskriftene motstandsdyktige mot luftforurensing og falming – noe som gjør fotografier og grafikk lysekte i årtier, og beskytter verdifulle minner i generasjoner. Med HP Premium Plus fotopapir og trefarges-utskrift fra HP 344 eller 343-blekkpatronen, får du utskrifter som varer i 82 år før falming eller misfarging finner sted, noe som er betydelig lengre enn tradisjonelt fremkalte bilder. Men HP leverer også utskriftsteknologi som gir deg bilder som varer enda lengre – ikke bare i årtier, men i generasjoner. Med 6, 8 eller 9 fargessutskrifter fra en HP PhotoSmart 8150, 8450 eller 8750, varer bildene i 108 år, og med storformatsskriveren DesignJet 5000 og pigmentbasert UV Vivera-blekk, holder utskriftene i over 200 år før de begynner å blekne.

Gjennom å bruke så mye tid og krefter på å utvikle det mest avanserte blekket den moderne verden har sett til nå, gjør HP deg sikker på at tiden og kreftene du bruker på å skape fantastiske bilder blir rikelig belønnet. Ikke bare gjennom resultatene som kommer her og nå, men ved å gi deg utskrifter som kan glede, informere og illustrere i generasjoner.

HP ColorLok™ teknologi
HP ColorLok™ teknologi
 • a: Økt utskriftskvalitet, spesielt ved høyere hastigheter. Dagens (og morgendagens) brukere forventer samme hurtighet og kvalitet fra InkJet-skrivere som fra lasere.
 • b: Økt vannfasthet. Selv om nøysommelig blekk- og papirutvikling har fått fargestoffene til å holde seg nær papirets overflate for å gi flotte farger, har dårlig vannfasthet vært et problem, særlig med mørke farger.
 • c: Kortere tørketid med de fleste blekktyper. Brukeren ønsker å slippe å vente så lenge før utskriften kan håndteres.

ColorLok™ teknologien i HP-papir er bygget på to ulike tilleggsstoffer, som begge tilføres papiret direkte gjennom en spesiell fabrikasjonsprosess som HP har utviklet sammen med International Paper. Det er nødvendig med to tilleggsstoffer fordi det finnes en rekke ulike varianter av HP-blekk på markedet i dag, og målet var å få til en markant forbedring over en rekke – ikke bare noen få – HP utskriftsplatformer.

Selv om hver av de to tilleggsstoffene har forskjellig struktur og sammensetning, fører begge til at fargestoffene i blekket holder seg nær papiroverflaten. Dette gjør de ved at væsken fargestoffene er oppløst i får trekke ned i papiret, uten at fargemolekylene blir dratt med. Resultatet er økt ”optisk tetthet”, med rikere, svartere tekst, og sterkere farger i bilder og grafikk.

I tillegg til disse forbedringene i utskriftskvaliteten, får ColorLok™ tilleggsstoffene fargemolekylene i blekket til å samle seg i større enheter, som ikke løses opp av kontakt med vann. Denne ”fargestoff-klumpingen” øker vannfastheten betydelig når man sammenligner med papirtyper uten ColorLok™ teknologi.

Takket være denne nye teknologien, gir HP-papir med ColorLok™ forbedringer i både utskriftskvalitet og vannfasthet som brukerne vil legge merke til.

ColorLok™ finnes i følgende HP Everyday Papers: HP Bright White Inkjet, HP Everyday Inkjet, HP Copy, HP All-in-One Printing, HP Printing, HP Office og HP Home & Office.

Miljøprogrammet
Miljøprogrammet

HP Planet Partners Program – også kjent som Miljøprogrammet – tilbyr gratis retur og resirkulering av HP LaserJet tonerkassetter og InkJet blekkpatroner, over henholdsvis 87% og 80% av verdensmarkedet for disse produktene. Brukere kan enkelt returnere brukt rekvisita gjennom å følge instruksjonene på forpakningen, eller via nett på www.hp.com/recycle. Det finnes en rekke måter å returnere på, blant annet pakkelapper man kan skrive ut selv, ferdigfrankerte konvolutter, eller esker til oppsamling og retur av større kvanta.

I 2005 ble mer enn 11,500 tonn brukte tonere og blekkpatroner fra HP returnert og resirkulert gjennom miljøprogrammet. Over 112 millioner patroner og kassetter har blitt resirkulert siden programmet startet. Dette utgjør nesten 104,000 tonn!

Ingen utskriftskassetter returnert gjennom miljøprogrammet blir sendt på fyllinga. De sendes igjennom en resirkuleringsprosess som skiller ut og omformer plast og metall, slik at de kan brukes til å lage nye produkter. De få gjenværende materialene blir brent, og energien gjenvunnet.

Mer enn 3,500 tonn plast har blitt gjenvunnet og brukt til å lage nye HP produkter, i tillegg til kantinebrett, kleshengere, skosåler og trådsneller – og i 2005 begynte man til og med å lage takstein av resirkulerte tonerkassetter her i Europa.

De som selger uoriginale tonerkassetter og blekkpatroner har ofte miljøet som salgsargument. HP er jo så miljøbevisste - hvorfor selger HP da kun ny originalrekvisita?

HP produserer utskriftsrekvisita som er beregnet på å brukes kun en gang. Våre forskere har funnet ut at på grunn av den sensitive teknologien man finner i tonerkassettenes og blekkpatronenes enkelte deler, er det ikke mulig for gjenbrukte kassetter og patroner å skape utskrifter av den kvaliteten og med den påliteligheten brukerne forventer av HP-produkter.

Tester utført av QualityLogic, en av verdens største uavhengige kvalitetssjekkingsorganisasjoner, har demonstrert fordelene med å benytte original HP rekvisita kontra gjenbrukte kassetter og patroner over en rekke faktorer, slik som kvalitet, konsekvent antall sider som skrives ut, og driftssikkerhet.

HP tar ikke bare kvaliteten med i betraktningen, men også miljømessige fakorer. First Environment, en uavhengig tjenesteleverandør innen miljø og sikkerhet, har undersøkt tonerkassettenes livssyklus, og funnet ut at en original HP LaserJet tonerkassett som resirkuleres gjennom HPs miljøprogram ikke har noen større påvirkning på miljøet enn en uoriginal, gjenbrukt kassett.

HP ser at det finnes en nisje for uoriginale, gjenbrukte tonerkassetter og blekkpatroner. HP støtter disse bedriftenes rett til å konkurrere i markedet, og vi produserer ikke vår rekvisita på en måte som forhindrer at de kan bli kjøpt, fylt på nytt og solgt. HP mener imidlertid at disse bedriftene må ta ansvar for hva som skjer ved slutten av levetiden på kassettene og patronene de samler inn.